АНКЕТА

 

Харесва ли ви новият МОЛ Панорама ?

Да , много

Има много какво да се желае

Не

 

РАДЕКС КОМЕРС ЕООД

Дейност:

Дограма

Адрес:

ул.Гренадирска 39

карта
Телефони:

064/ 837 435

Уеб сайт:

www.rollplast.com

Категория: СТРОИТЕЛСТВО И ИМОТИ  /  Дограми, Врати, Щори

Подмяната на прозорци/дограми е инвестиция, която изисква внимателно проучване на пазара. Това е момента, в който всеки клиент попада в изобилието от PVC профили, стъкла, механизми за отваряне, цени и словоохотливи консултанти. Всичко това допълнително усложнява вземането на решение за покупка. Дали профилът да е 3-камерен или 5-камерен, дали да е немски или български, дали стъклото да е обикновено бяло или ка? Това са най-често срещаните въпроси, които всеки клиент си задава, преди да вземе окончателно решение.
Ролпласт разполага с добре обучени консултанти, които максимално да Ви улеснят в търсенето на най-подходящите за Вас прозорци. Като начало е важно да знаете, че прозорецът е съвкупност от:

- Профили /за повече информация вижте `материали`/
- Стъклопакети /за повече информация вижте `материали`/
- Обков

Комбинациите между тези три елемента могат да Ви донесат различни ползи – отлична топлоизолация, шумоизолация и комфорт в дома или офиса, както през летните горещини, така и през зимата. По тази причина Ролпласт разработи няколко вида прозорци, в зависимост от предимствата и техническите характеристики на съставните елементи.
 

Към момента Ролпласт предлага три вида вътрешни щори – роло, вертикални и хоризонтални като всички те придават елегантност и завършеност на всяко помещение. В момента в процес на внедряване са два нови продукта. Освен основната роля на вътрешните щори като универсално средство за слънце защита, те създават и допълнителен комфорт. За тази цел Ролпласт предлага на клиентите си неограничена гама от десени и цветове.

Красиви и удобни, сенниците пренасят защититата, която ви осигурява дома извън неговите предели. Със сенник вашият двор или тераса са по-красиви, предпазени и уютни.
Рамената на сенниците и управляващите механизми са изработени от алуминиеви сплави за максимална здравина и елегантен дизайн, и са с доказана издръжливост. Конструкцията и механизмите предлагат прецизно регулиране на наклона и издадеността на сенника.
 

Предлаганите вариянти за охранителни ролетни щори са – оплетка, плътни ламели, ламели с финна и широка перфорация. Предназначението им е да предпазват магазини, заведения, офиси и частни домове от взломни действия. Плътните ролетки се изработват от, поцинковани ламели с електростатично покритие и дебелина на ламелата 7 мм. Във варианта оплетка, ламелите са с дебелина 8мм. Всички носещи елементи и декоративна кутия са изпълнени от поцинкована стомана, с възможност за прахово боядисване в богата цветова гама по RAL. Барабаните се изработват от ламарина с дебелина 15 мм. Задвижването може да бъде ръчно (за размери до 10 кв. м) чрез напрегнати пружини в кутията или автоматично – чрез електромотор с дистанционно управление
Добави на фирма