АНКЕТА

 

Харесва ли ви новият МОЛ Панорама ?

Да , много

Има много какво да се желае

Не

 

Проспийд ЕООД

Дейност:

Тунинг, резервни части и смазочни материали за автомобили

Адрес:

ул. Георги Бенковски 4

карта
Телефони:

0886 291 752; 0878 845 605

E-mail:

nalexandrov@mail.bg

Категория: АВТО  /  Сервиз,Резервни части, Консумативи

         Една от основните дейности на PROSPEED е силовият тунинг. Подробности и цени за предлаганите от нас продукти, както в областта на тунинга и резервните части, така и цялата гама смазочни материали на MOTUL и BARDAHL можете да намерите в каталога.

         В „Проспийд” вярваме, че автомобилите не са лукс, а необходимост и заслужават грижа и поддръжка с адекватно качество и цени.

„Проспийд Моторспорт” работи единствено и само с маркови резервни части с изключително високо качество. Клиентите получават гаранция в рамките на заводско-предписания пробег или гаранционен срок за частите и отделно гаранция за качеството на извършената работа.

Предлагаме също и  тунинг и състезателни продукти от световни производители и специализирани услуги насочени към подобряване на динамичните характеристики и управляемостта на автомобилите при екстремни натоварвания. Дейността на фирмата е фокусирана върху създаването на по-бързи, по-сигурни и по-надеждни автомобили, които да отговарят на индивидуалните предпочитания на клиентите, независимо дали те са любители или професионални състезатели.

Добави на фирма