АНКЕТА

 

Харесва ли ви новият МОЛ Панорама ?

Да , много

Има много какво да се желае

Не

 

ГЕРКАНД

Дейност:

Камини, печки, горивни камери

Адрес:

ул. Геоги Кочев 88

карта
Телефони:

064/80 34 79 и 0887 922 856

Уеб сайт:

www.gerkand.com/

Категория: СТРОИТЕЛСТВО И ИМОТИ  / 

Немалко и доскоро забравени неща се върнаха в бита на българина, но, естествено, на техническото ниво на времето, в което живеем. Това в пълна сила важи за камините, които в съвременния им вариант нямат нищо общо с някогашните открити огнища, освен по горивния материал – дървото. Съвременните затворени камини с успех могат да служат като отоплителни прибори, с които за кратко време може да се отоплява не само помещението, в което се намира камината, но също и прилежащите към етажа или намиращи се отгоре и отдолу помещения.

ГЕРКАНД Ви предлага серия от печки тип камини предназначени за отопление на жилищни и други помещения и пространства след вграждане. Камерите и печките са с възможност за директно греене, с въздушна камера и също така с водна риза за изграждане на локално парно. Снабдени са със стъкла от стъкло-керамика осигуряващи комфорт от допира с живия огън. Печките на Герканд имат следните по важни предимства: висок коефициент на полезно действие, икономичност в резултат на пълното изгаряне, лесно почиства не , не замърсяват жилищното пространство с въглеродни окиси, продължително горене без зареждане.

ГЕРКАНД Ви предлага серия от горивни камери предназначени за отопление на жилищни и други помещения и пространства след вграждане. Камерите са с възможност за директно греене, с въздушна камера и също така с водна риза за изграждане на локално парно. Снабдени са със стъкла от стъкло-керамика осигуряващи комфорт от допира с живия огън. Камерите позволяват да се изграждат камини в десетки варианти в зависимост от интериора на помещението, и му предават допълнителна топлина и очарование. Вградените горивни камери имат следните по важни предимства: висок коефициент на полезно действие, икономичност в резултат на пълното изгаряне, лесно почиства не , не замърсяват жилищното пространство с въглеродни окиси, продължително горене без зареждане.
Добави на фирма