АНКЕТА

 

Харесва ли ви новият МОЛ Панорама ?

Да , много

Има много какво да се желае

Не

 

Съновник - списък от А до Я с предсказаните думи
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я 
ШАБЛОН - ако видиш или използваш в съня си, ще си неспособен да осъществиш някое свое желание или да изпълниш поставената ти задача и с това ще се злепоставиш пред началниците си.

ШАДРАВАН (виж ФОНТАН). -

ШАЙБА - на телефон сънуваш ли, ще пропуснеш важно събитие или интересна новина. Ако е хокейна шайба, с хитрост и умело лавиране ще осъществиш целите си. Мебелна или машинна шайба в съня предсказва дребни пречки в работата.

ШАЙКА (виж БАНДА, ПРЕСТЪПНИК) - ако насън участваш в шайка, бъди по-умерен и внимавай на кого се доверяваш.

ШАЛ - сънуваш ли, ще търсиш защита или протекции. Ако го носиш на главата си, ще получиш подкрепа от любимия си. Ако си се загърнал с плетен шал, ще претърпиш финансова загуба. Друг ако носи шал, ще се разболееш. Ако изгубиш шала си, ще изгубиш покровител. Ако плетеш, получаваш или си купуваш нов шал, ще се радваш, че някой се грижи за тебе. Копринено шалче в съня предвещава успех и приятни мигове в интимния живот, а шал с ресни обещава плодотворна работа.

ШАЛВАРИ - ако носиш насън, ще изгубиш обичта и доверието на най-близките си. Друг ако носи шалвари, ще разлюбиш някого.

ШАЛТЕ (виж ПОКРИВКА, ЮРГАН). -

ШАЛТЕР - сънуваш ли, използвай разумно и мъдро властта си. Ако спираш или включваш електрически шалтер, значи си започнал рисковани маневри.

ШАМАН (виж БАЯЧ, ВЕЩЕР, ВЪЛШЕБНИК, ГАДАТЕЛ, ЗАКЛИНАТЕЛ, МАГЬОСНИК, ПРОРОК) - ако насън видиш шаман, който извършва заклинания, чакат те опасности и проблеми. Ако ти си шаман, неблагоприятно стечение на обстоятелствата ще попречи на работата или на любовните ти дела.

ШАМАНДУРА - сънуваш ли, целите ти са измамни. Ако поставяш шамандура и отбелязваш някакво място с нея, ще заблуждаваш противниците си, ще правиш лъжливи, подвеждащи ходове спрямо конкурентите си. Ако се държиш за шамандура, значи разчиташ на нестабилни опори, залъгваш се с временни успехи.

ШАМАР - удряш ли някому в съня си, ще бъдеш измамен. Ако на тебе ти ударят шамар, ще се изненадаш или ще те хванат неподготвен.

ШАМПАНСКО - ако купуваш или отваряш насън, ще пилееш спечеленото, ще прахосваш спестяванията си. Ако пиеш шампанско, ще се радваш в приятелска компания.

ШАМПИОН - че си, сънуваш ли, значи излишно ще се хвалиш. Друг ако е шампион, скоро няма да постигнеш значим напредък в работата си.

ШАМПОАН - ако видиш или използваш насън, пази се от клюки и завист. Друг ако се мие с шампоан, опитай се да ограничиш разходите си.

ШАНС (виж КЪСМЕТ) - че ти дават, сънуваш ли, трябва да проявиш повече старание и ентусиазъм в работата си.

ШАНСОН - ако слушаш или изпълняваш насън, ще разчиташ повече на известното си име, на миналите си познанства или на старите си успехи и слава, отколкото на настоящите си способности.

ШАНТАЖ (виж ИЗНУДВАНЕ) - шантажират ли те насън, наяве напразно ще търсиш пропуски или дефекти в поведението и работата на конкурентите си. Ако ти шантажираш, собствените ти дела не са безупречни и лесно можеш да станеш обект на критика.

ШАНЦА (виж СКИ, СКИОР) - ако сънуваш ски-шанца, работата, с която си се заел, крие огромен риск. Ако се спускаш по ски-шанца, застрашен си от фалит.

ШАПКА - видиш ли насън, ще се радваш на придобивка. Ако носиш шапка на главата си, ще се замогнеш, ще подобриш финансовото си състояние. Ако носиш много шапки на главата си, грижите ти ще се умножат. Ако шапката ти падне, откраднат ти я или вятърът я духне от главата ти, ще изпуснеш печалба или ще загубиш доверието на приятелите си. Ако държиш шапката си в ръце, вместо да я носиш на главата си, ще те унижават. Ако сънуваш неудобна шапка или насън шапката ти е прекалено голяма или прекалено малка за главата ти, ще изживееш голямо разочарование. Ако си сменяш шапката с някого, значи ще се опитваш да надхитриш съдбата си. Ако шапката ти е стара и скъсана, ще търпиш лишения и загуби. Ако си купуваш нова шапка, ще започнеш нова и по-доходна работа. Дамска шапка сънуваш ли, е обещание за любов. Мъжка шапка е знак за ползотворна работа. Вълнена шапка означава здраве, памучна - приятелска подкрепа, сламена - измъкване от трудна ситуация, а копринена - издигане в обществото. Шапка с пера, цветя или панделки ако носиш насън, ще постъпиш глупаво.

ШАРЕН, ШАРКА (виж БОЯ, ЦВЯТ) - ако сънуваш, ще се оставиш да те измамят, ще се предовериш или ще чуеш лъжливи слухове. Ако носиш шарени дрехи, ще се радваш.

ШАРЖ (виж КАРИКАТУРА). -

ШАРКА - ако насън си болен от шарка, наяве ще спечелиш дребна парична сума или ще имаш някакви незначителни материални придобивки.

ШАРЛАТАНИН (виж ИЗМАМНИК) - в съня предупреждава да се пазиш от прибързани приказки и коментари.

ШАСИ - в съня е знак, че вече си постигнал най-трудното в работата си.

ШАТРА - видиш ли в съня си, чака те далечен път. Ако влизаш в нея, предстои ти да се справиш с трудна, непривична или непозната ситуация.

ШАФЕР, ШАФЕРКА - ако сънуваш, ще се радваш на чужди успехи. Ти ако си шафер или шаферка, ще срещнеш трудности в работата си.

ШАХ, ШАХМАТ - играеш ли насън, изходът на проблемите ти още не е ясен. Ако гледаш други да играят шах, ще имаш временни затруднения, които ще ти изглеждат непреодолими. Ако се учиш да играеш шах, няма да успееш да реализираш желанията си. Ако сънуваш празна шахматна дъска, бъди по-предпазлив в действията си. Шахматни фигури са знак, че твърде много хора са замесени в плановете ти.

ШАЯК - ако насън носиш шаячна дреха, ще си здрав и имотен. Ако шиеш нещо от шаяк, успехите ти ще са трайни и неоспорими.

ШЕВ - на дрехата си правиш ли, ще постигнеш разбирателство и мир с роднините си. Ако разпаряш шев, значи сам търсиш конфронтация с по-силните от теб.

ШЕВИЦА - ако сънуваш, ще се гордееш с постиженията си.

ШЕГА (виж ВИЦ) - правиш ли с някого, ще постигнеш лесна победа. Ако с тебе се шегуват, ще те излъжат или ще ти скроят номер.

ШЕЗЛОНГ - ако видиш в съня си, ще имаш спокоен и охолен живот. Ако лежиш на него, ще ти завиждат дори за най-незначителните успехи.

ШЕЙНА - сънуваш ли, опитите ти да контролираш развоя на събитията са предварително обречени. Ако теглиш натоварена шейна, ще извлечеш най-изгодното от дадена ситуация. Ако се возиш в шейна, ще разчиташ изцяло на чужди средства, усилия или грижи. Ако се спускаш с шейна, ще си изгубиш акъла, ще се влюбиш, ще извършиш нещо неразумно.

ШЕЙХ - в съня е знак за заможен и щедър партньор. Ако сънуваш себе си като шейх, ще ти направят изгодно предложение.

ШЕПА - ако насън видиш шепите си протегнати и празни, няма да получиш обещаната ти помощ или награда. Ако загребваш от нещо с шепа, бъди по-пестелив и умерен във всичко. Ако пиеш вода от шепите си, ще обеднееш.

ШЕПНЕНЕ, ШЕПОТ, ШЕПНЕШ - ли насън, ще станеш жертва на заговор или измама. Ако чуеш шепот, е предупреждение, че някой ти мисли злото. Ако други си шепнат, ще прибегнеш до нечестни методи в работата си.

ШЕРИФ - че си, ако сънуваш, ще имаш проблеми с официалните власти. Ако друг е шериф, въздържай се от твърде смели изяви и изказвания.

ШЕСТ - това число в съня обещава успехи в служебния и личния живот и предупреждава да не се отнасяш толкова строго и взискателно към колегите и близките си.

ШЕСТВИЕ - гледаш ли насън, очакват те тревожни промени. Ако участваш в него, ще имаш стълкновения с колегите си.

ШЕФ (виж НАЧАЛНИК). -

ШИБОЙ - ако видиш или береш насън, предстоят ти радости. Ако е увехнал, ще тъгуваш по някого.

ШИВАЧ - че си, сънуваш ли, ще имаш много успехи и придобивки. Друг ако е шивач, ще ти потръгне в работата, ще постигнеш напредък. Ако видиш или шиеш с шевна машина, ще намериш щастие, ще осъществиш желанията си.

ШИКАЛКИ - ако видиш в съня си, ще се разболееш. Ако ги събираш, ще харчиш пари за лекарства и лекари.

ШИЛО - сънуваш ли, ще те наклеветят. Ако го използваш, чакат те загуби и неуспехи. Ако се нараниш с него, грози те опасност.

ШИМПАНЗЕ (виж МАЙМУНА). -

ШИНЕЛ - ако видиш или обличаш насън, предстои ти неприятно пътуване. Друг ако е облечен в шинел, ще разбереш за своя победа или ще научиш, че си постигнал успех в нещо.

ШИП - страдаш ли от шипове насън, наяве грижите и проблемите ти ще са свързани с роднини.

ШИПКА - ако сънуваш, ще се скараш с любимия. Ако се закачиш на шипка, ще търпиш критики и укори в интимния си живот. Ако береш или ядеш шипки, любовните ти отношения ще са бурни, неустановени и неспокойни.

ШИРИТ - в съня е знак, че някой държи на тебе. Ако е вързан на възел, трайно ще се обвържеш.

ШИРОК - носиш ли прекалено широки дрехи в съня си, значи надценяваш силите си. Ако носиш широки обувки, ще харчиш свръх възможностите си.

ШИФЪР - че разгадаваш, ако сънуваш, ще откриеш, че някой те предава. Ако шифроваш съобщение, ще подлагат на проверка лоялността ти.

ШИШ - видиш ли шиш насън, ще постигнеш любовни успехи. Ако набучваш нещо на шиш, ще победиш конкурентите си.

ШИШАРКА - ако сънуваш, ще присъстваш на сватбено тържество, ще научиш за годеж или самият ти ще мислиш за женитба.

ШИШЕ (виж БУТИЛКА). -

ШИЯ (виж ВРАТ) - дълга и красива имаш ли насън, наяве ще имаш много ухажори.

ШКАФ - ако правиш, купуваш или местиш в съня си, ще срещнеш трудности в работата си или ще общуваш с несговорчиви, мудни и недобронамерени хора. Ако изпразваш шкаф от съдържанието му, ще осъществиш решителни промени в личния и служебния си живот. Ако пъхаш разнородни вещи в шкаф, значи бягаш от отговорност и отлагаш решаването на важни проблеми. Старинен шкаф в съня е предупреждение, че съществуват фактори, които не са ти известни.

ШКЕМБЕ - имаш ли насън, животът ти ще е подсигурен. Ако друг е с шкембе, ще допуснеш компромиси в работата или в личния си живот. Ако сънуваш шкембе на животно, някоя твоя не съвсем почтена постъпка ще излезе наяве. Ако ядеш шкембе, чака те компромисна печалба.

ШКОЛА (виж АКАДЕМИЯ, УЧИЛИЩЕ). -

ШКУРКА - ако видиш или използваш в съня си, ще преодоляваш дребни препятствия и ще балансираш между противоречивите претенции на близки или колеги.

ШЛАГЕР - ако слушаш или изпълняваш насън, ще ти липсват любов и романтични изживявания.

ШЛАЙФМАШИНА - в съня е знак, че имаш сериозен конкурент или съперник: някой се справя по-добре от теб с работата ти и е на път да те измести.

ШЛЕЙФ - ако сънуваш, че носиш рокля с дълъг шлейф, сегашните ти действия и работа ще имат дълготрайни последствия. Друг ако носи дреха с шлейф, ще следваш нечий пример.

ШЛЕМ (виж КАСКА) - носиш ли в съня си, ще прикриваш слабостта си зад гръмки думи. Друг ако носи шлем, ще се чувстваш несигурен и объркан след промените, които ти предстоят.

ШЛИФЕР - ако видиш или носиш насън, успехите ти ще са скромни, но достатъчни. Ако шлиферът ти е стар и скъсан, ще загубиш или ще пропилееш и малкото, което си постигнал.

ШЛОСЕР - сънуваш ли, очаква те тежка работа. Ти ако си шлосер, ще имаш заслужени печалби и придобивки.

ШМИРГЕЛ - в съня предупреждава да не проявяваш излишно любопитство и да се въздържаш от нетактични постъпки.

ШНИЦЕЛ - ако приготвяш или ядеш насън, ще общуваш с притворни, користни или безсърдечни хора.

ШНОЛА (виж ФИБА). -

ШНУР (виж ВРЪВ, ВЪЖЕ) - в съня е знак за перспективни връзки и добри взаимоотношения с колеги и роднини. Ако видиш нещо, привързано с шнур, предстоят ти сигурни печалби. Електрически шнур в съня е сигнал за стаено напрежение между партньори. Скъсан или повреден шнур предупреждава за загуби и неудовлетворение от общуването с определени личности.

ШОК - емоционален в съня обещава изненадващи промени и сюрпризиращи новини в личния или интимния живот. Електрически шок е сигнал за надвиснала опасност.

ШОКОЛАД - ако видиш, купуваш или ядеш насън, ще имаш добро здраве и много радости.

ШОПАР (виж ПРАСЕ, СВИНЯ). -

ШОРТИ - ако видиш или носиш в съня си, ще ти отнемат нещо, пази се от неприятни загуби или дребна кражба.

ШОРТТРЕК (виж КЪНКИ, ЛЕД, ПЪРЗАЛКА, СПОРТ). -

ШОУ (виж СПЕКТАКЪЛ). -

ШОФЬОР - че си, сънуваш ли, ще имаш напредък, ще ти потръгне в работата, в учението или в личния живот. Друг ако е шофьор, предстоят ти промени - ще подобриш материалното си положение и ще се устроиш в битов или семеен план.

ШПАГА - ако видиш или използваш в съня си, ще имаш любовни и сексуални завоевания. Ако те ранят с шпага, обектът на ухажванията ти ще отхвърли любовта ти. Ако ти раниш или убиеш някого с шпага, ще нараниш нечии нежни чувства. Ако ти отнемат шпагата, ще отстъпиш пред съперник. Счупена шпага в съня е знак за любовен провал.

ШПАГАТ - че правиш, сънуваш ли, ще направиш невъзможното, ще вложиш всичките си усилия в предварително обречено на неуспех начинание. Друг ако прави шпагат, ще ти поставят непосилни изисквания или неизпълними условия.

ШПАЛИР - ако насън минаваш покрай шпалир, знай, че трябва да бъдеш изряден в работата си - всяка твоя стъпка се следи под лупа.

ШПЕРЦ - че използваш, ако сънуваш, ще намериш универсално решение на много от проблемите си. Друг ако използва шперц, трябва по-ревниво да пазиш тайните си.

ШПИОНАЖ, ШПИОНИН, ШПИОНИРАШ - ли някого насън, наяве ще се възползваш от примамливо, но непочтено предложение. Ако тебе те шпионират, бъди по-скромен и въздържан, защото прекомерната ти мнителност и склонността ти към интриги може да ти изиграят лоша шега.

ШПИОНКА - ако гледаш през шпионка в съня си, наяве ще извършиш нещо забранено, неморално или незаконно.

ШРИФТ - дребен ако видиш или използваш насън, успехите ти ще останат скрити и тайни. Ако шрифтът е едър и удебелен, ще ти приписват неверни заслуги.

ШУБА - носиш ли в съня си, предстои ти безполезно пътуване. Ако си шиеш или купуваш шуба, ще харчиш пари напразно. Ако изгубиш шубата си, ще извършиш глупост.

ШУМ - странен или твърде остър ако чуеш насън, предстоят ти неприятности вкъщи. Ако се събудиш след сънувания шум, нещата около тебе ще се променят към по-добро.

ШУМА - ако сънуваш, че газиш в шума, ще имаш самотна старост и много грижи. Свежа шума е знак за любовни радости.

ШУНКА - ако видиш, купуваш или ядеш в съня си, ще се радваш на късмет в бизнеса и щастливи събития в дома си.

ШУРЕЙ - че имаш, сънуваш ли, с неохота ще делиш нещо ценно с другиго. Ако ти си нечий шурей, значи претенциите ти са неоснователни. Ако сънуваш шурея си, ще имаш допълнително отговорности или задължения.

ШУТ - шутираш ли при спортна игра насън, наяве ще нанесеш съкрушителен удар на неприятелите си.

ШУТ - ако видиш или имаш в съня си, действията и намеренията ти ще бъдат изтълкувани погрешно. Ти ако си шут, трябва да смениш обкръжението си.

ШУШОНИ - че обуваш, ако сънуваш, пази се от болести. Ако събуваш или изгубиш шушоните си, ще избегнеш опасност.

ШУШУЛКА - в съня предсказва, че няма да оценят или да възнаградят работата и старанието ти, ще те пренебрегнат и ощетят.